Bloemschikken najaar 2020:

Vindt u het leuk om kennis te maken met bloemschikken of heeft u al enige ervaring met bloemschikken, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze cursussen.

Anders dan anders gaan we dit najaar maar 3 x bloemschikken. Door het Coronavirus is het dit jaar allemaal wat anders gelopen. Voor het najaar heb ik locaties kunnen vinden waar we ruim aan de 1,5 meter eis en de maatregelen van het RIVM kunnen voldoen. Mocht een cursist zich niet lekker voelen dan kan altijd een ‘afhaalpakket’ worden samengesteld.

Data cursus Bloemschikken Najaar 2020:

*Woensdagavond(tussengroep)

Data: 16 september, 14 oktober en 11 november 2020

Kosten en betalen: De kosten bedragen voor leden van Groei & Bloei € 51,00; niet-leden betalen € 64,500 (inclusief bloemen, bindmateriaal en koffie of thee).

Cursusplek: Vogelvereniging Maaswijk Spijkenisse

*Dinsdagavond (gevorderden)

Data: 8 september, 6 oktober en 3 november 2020

Kosten en betalen: De kosten bedragen voor leden van Groei & Bloei € 59,00; niet-leden betalen € 74,00 euro (inclusief bloemen, bindmateriaal en koffie of thee).

Cursusplek: Felicitaskerk bij Metrostation Heemraadlaan te Spijkenisse

*Studiegroep gevorderden -eigen materiaal meenemen/-

Data: 2 september, 7 oktober en 4 november 2020

Cursusplek: Vogelvereniging Maaswijk Spijkenisse

Na elke les gaat u met een mooi werkstuk naar huis!

Er is nog plek in elke groep, dus voel u welkom!

Om u op te geven en voor verdere informatie kunt u mailen naar: bloemschikcursus@gmail.com

Om vast in de agenda te zetten:

Kerstworkshop op 10 december 2020 in de ‘ontmoetingskerk’ te Spijkenisse

Met vriendelijke groet