Bloemschikken voorjaar 2020:

-Woensdagavond (basis en tussengroep) data 22 jan, 5 feb, 11 maart, 8 april en 13 mei 2020

-Dinsdagavond (gevorderden) data 21 jan, 18 feb, 24 maart, 14 april, 19 mei 2020

-Woensdagavond Studiegroep  15 jan, 12 februari, 11 maart, 8 april, 6 mei 2020

Aan deze cursussen zijn de volgende kosten verbonden:

Woensdag avondcursus: voor leden € 85.00 prijs voor niet-leden € 107.00

Gevorderdencursus: voor leden € 98.00 prijs voor niet-leden € 123

Studie groep voor leden € 47,50 en niet leden € 57,50

Voor alle cursussen geldt dat Groei en Bloei leden bij inschrijving voorrang hebben op niet Groei en Bloei leden. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Afmelden dient uiterlijk twee weken voor de eerste cursusdag te gebeuren, anders wordt de eerste cursusdag in rekening gebracht. Mogelijk valt er een cursusdag in de schoolvakantie. Dit is soms niet te voorkomen aangezien verschillende scholen, verschillende vakanties hanteren.

Alle informatie kunt u vanaf eind december 2019 ook terug vinden op onze website. http://spijkenisse-hoogvliet.groei.nl

Wilt u zich opgeven voor een cursus vermeldt dan in uw email uw naam, telefoonnummer, adres en evt. lidmaatschapsnummer van groei en bloei.

U krijgt een bevestigingsmail als u zich aanmeldt.

Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een mail met een betalingsverzoek en verdere informatie wat u moet meenemen voor de eerste les.

De cursisten die zich op de bloemschikavonden al schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet per mail nog een keer in te schrijven.

Met vriendelijke groet Marion, bloemschikcoördinator Groei en Bloei.

U kunt mij bereiken per email op: bloemschikcursus@gmail.com

of per telefoon in de avonduren na 19.30 uur op 0181-642208