NIEUW:

Bloemschikcursus van 3 lessen in Abbenbroek van Groei en Bloei

Ben je graag met bloemen bezig? Geef je dan op voor een korte cursus bloemschikken in Abbenbroek!

Annelies Meyboom start op 2 september 2020 met een korte cursus bloemschikken voor beginners en gevorderden in Abbenbroek.

Deelnemers nemen zelf hun ondergrond mee en eventueel hun eigen bloemen.

Het betreft een middagcursus. Aanvang 14.30 tot 16.30.

Bij veel aanmeldingen wordt in overleg andere data afgesproken.

De prijs voor 3 lessen is € 30,00 (zonder bloemen) voor de leden van Groei en Bloei en voor niet- leden is dat € 36,00.

Annelies geeft ruim van tevoren aan wat het cursusprogramma wordt zodat iedereen de mogelijkheid heeft om de juiste bloemen te kopen of te plukken uit eigen tuin! Doordat de bloemen zelf meegenomen worden is de cursusprijs laag en kan jezelf bepalen wat je eraan uitgeeft.

Ook is het mogelijk dat Annelies voor de bloemen zorgt dan komen die kosten boven op de cursusprijs. Reken dan op ongeveer €12,50 per les voor de bloemen.

De lessen worden gegeven volgens de RIVM-voorschriften met voldoende afstand.

Data: 2 september, 7 oktober en 4 november 2020.

Geef je snel op via bloemschikcursus(at)gmail.com

Graag naam, telefoonnummer en je eventuele lidmaatschapsnummer van Groei en Bloei vermelden.