FIETSTOCHT  voor leden.

De jaarlijkse fietstocht deze zomer is op donderdag 27 augustus 2020.

We fietsen ongeveer 35 km. Onderweg hebben we drie stops voor koffie , lunch en thee. We proberen de stops te combineren met een tuin.

We hebben afgelopen augustus aan het begin van de fietstocht stil  gestaan bij het overlijden van Bep Bos, die toch zoveel jaren de  fietstocht heeft georganiseerd en mee gefietst.

Tijdens de fietstocht van 2019 stopten we bij het arboretum de  Uitwaayer, een project van Ria , de tuin van Gerda   in de wijk de Schenkel, de tuin van Wim  in Abbenbroek en we hebben ons tijdens de laatste stop laten voorlichten over het maken van wijn, bij Wijndomein de Vier Ambachten door dhr Lorsheijd in Simonshaven.

Ria  en Bep kwamen er tijdens het fietsen achter dat de vader van Ria bij Bep in de klas had gezeten op de Lagere School in Spijkenisse, in de jaren veertig van de vorige eeuw.

Hoe bijzonder is het dan, dat Bep afgelopen 24 november een  herdenkingsboom, een Acer campestre  'Queen Elisabeth' (Veldesdoorn) heeft geplant voor haar overleden man in het arboretum.

Zo kunnen er leuke contacten ontstaan tijdens de fietstocht.

Als iemand nog idee├źn heeft voor de fietstocht van dit jaar, dan zijn deze van harte welkom.

Janny en Ria

Jaaroverzicht