Maart 2022

Beste bloemschikkers,

We hebben leuk nieuws!

Op dinsdag 5 en woensdag 6 april 2022 organiseren wij na lange tijd weer een les in het kader van de Pasen.

Dit jaar hebben we gekozen om losse lessen te organiseren, waar liefhebbers zich voor kunnen inschrijven per mail.

• Op dinsdag 5 april 2022 is er een les in wijkcentrum De Hoek start 20.00
  • Op woensdag 6 april 2022 is er een les in manege Willemshoeve te Hekelingen start 20.00

Wil Toornvliet zal de les begeleiden.

Betreft Paas bloemwerk. Zie foto. Het zijn 2 piepschuim eierhelften die worden bekleed, waartussen een prachtig bloemstuk in Paassfeer wordt gemaakt.

Op beide dagen wordt hetzelfde stuk gemaakt en de prijs is ook voor beide data hetzelfde.

U kunt zich per mail opgeven vòòr 26 maart 2022 bij Marion van den Berg via bloemschikcursus(at)gmail.com

Omdat er beperkt plaats is hebben leden van groei en bloei voorrang. Vol = Vol

Graag in de mail vermelden:

1. Naam en telefoonnummer van deelnemer
  2. Bent u lid van Groei en Bloei
  3. Welke avond u voorkeursavond is. Kunt u echt maar op 1 avond geef dat graag aan dan houden we er zoveel mogelijk rekening mee.
  4. De kosten voor leden is €25,00 voor niet leden €30,00.

Dit is inclusief materialen, bloemen, koffie/thee, docent en locatiehuur.

Na 27 maart krijgt u bericht, per email, in welke groep u bent geplaatst en het verzoek om te betalen.

LET OP: De bloemen op de foto’s zijn een voorbeeld. Het hangt af wat op de veiling verkrijgbaar is.

We hebben er zin in!

Creatieve groeten van Wil en Marion, Groei en Bloei.