Zaterdag 12 maart

Nadat onze snoeicursus twee keer vanwege corona niet is doorgegaan, hopen we hem dit jaar weer eens te kunnen organiseren.

We hebben Wim opnieuw bereid gevonden om aan de belangstellenden het snoeien van allerlei soorten fruit uit te leggen en voor te doen. Als u een snoeischaar meeneemt kunt u het geleerde gelijk in de praktijk brengen.

De cursus wordt ’s morgens gehouden bij de Volkstuinvereniging Heenvliet, Welleweg 1 te Heenvliet, van 10.00 uur tot ongeveer 12.00 uur.

U kunt ook kiezen voor de middagcursus op dezelfde dag. Deze is bij de Moestuinvereniging WSNW Geervliet, Middeldijk 10 te Geervliet, van 13.30 uur tot ongeveer 15.30 uur.

Het cursusgeld bedraagt € 5,50 voor Groei-en-Bloei-leden en € 7,00 voor niet-leden,

Graag bij het begin van de cursus contant te voldoen.

U kunt zich opgeven bij Frans  (faoveres(at)gmail.com) of via de e-mail van onze afdeling: info(at)spijkenisse-hoogvliet.groei.nl.  Wilt u er bij vermelden of u lid bent van Groei en Bloei en of u de ochtendcursus of de middagcursus wilt volgen?