Spijkenisse-Hoogvliet

ONTWERP JE EIGEN BORDER

Enige tijd geleden hebben wij onze leden opgeroepen om mee te doen met de wedstrijd ‘Ontwerp je eigen Border’ van Groei en Bloei.

Voor elke inzending plant Groei en Bloei - om Nederland nog groener te maken -

een boom via Trees for all.

Vier leden van onze afdeling hebben meegedaan aan deze wedstrijd. Er mochten twee borderontwerpen worden ingezonden, voorzien van een korte beoordeling door een door de afdeling zelf benoemde “jury”. De jury koos in de categorie vierkantemetertuin het ontwerp van Ernie Geilvoet en in de categorie border van 2 tot 5 vierkante meter het ontwerp van Bernadette. De borderplannen van Olga en Ans vielen helaas af.

Tot ieders grote verrassing zijn beide ingezonden borderontwerpen in de prijzen gevallen!   

 We kregen van Groei en Bloei het onderstaande bericht:

Winnaar van wedstrijd Ontwerp je eigen Border - gefeliciteerd!

Jullie inzenders hebben de borderwedstijd van Groei & Bloei gewonnen, gefeliciteerd!

In categorie A -> Ernie 

In categorie B -> Bernadette 

de prijs:

  • een gratis jaarabonnement op Groei & Bloei
  • twee vrijkaarten voor de Floriade
  • een geldbedrag waarmee ze de border kunnen aanleggen - we hebben besloten deze prijs in geld uit te keren, zodat Ernie en Bernadette zelf kunnen besluiten waar ze de planten kopen om de door hun ontworpen border aan te leggen.

Er zijn in totaal drie winnaars in deze wedstrijd, waarvan Ernie en Bernadette er twee zijn. De andere winnaar is van de afdeling Walcheren. Uiteraard zullen we de winnaars ook bekend maken op de website en de socials van Groei & Bloei.