SNOEICURSUS

Zaterdag 24 maart SNOEICURSUS

Dit jaar is de snoeicursus anders opgezet.

Het gaat nu niet om het snoeien van fruitbomen, maar om de voorjaarssnoei van heesters in een particuliere tuin. Daarbij zal de nadruk liggen op de snoei van rozen.

Natuurlijk weet onze vaste cursusleider Wim hier ook alles van. Een van onze leden heeft haar tuin beschikbaar gesteld als ‘proeftuin’ voor deze cursusochtend.

Bij voldoende aanmeldingen hoort u waar deze gehouden wordt. Voor niet-leden kost de cursusochtend € 7,--, Groei & Bloei-leden betalen slechts € 5,50.

Neem uw eigen snoeischaar mee als u zelf wilt helpen snoeien. In verband met de stekelige rozen zijn tuinhandschoenen aan te bevelen.

De les is van 10.00- 12.00 uur

U kunt zich opgeven bij Frans Overes (faoveres@gmail.com) of via de e-mail van onze afdeling: info@spijkenisse-hoogvliet.groei.nl, onder vermelding van “snoeicursus”.

Jaarprogramma

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien