Kosten lidmaatschap Groei & Bloei:

Het lidmaatschapsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.

Regelmatig zijn er voordelige aanbiedingen als u in het lopende jaar lid wilt worden.

Dit is vooral het geval tijdens diverse activiteiten van onze afdeling.

Neem hiervoor contact op met de ledenadministratie.

Voor informatie en/of aanmelding kunt u e-mailen naar hsuselbeek@chello.nl

U kunt ook een briefje schrijven naar:

Ledenadministratie Groei & Bloei, Nijlstraat 34, 3207 AL  Spijkenisse,

of stuur een e-mail naar  info(at)spijkenisse-hoogvliet.groei.nl  en word lid van onze vereniging.

U bent als lid van Groei & Bloei, tevens lid van onze plaatselijke afdeling van de vereniging,

de leukste club met het mooiste maandblad.

De voordelen op een rij:

• Als lid van onze afdeling Spijkenisse-Hoogvliet, ontvangt u eens per jaar een beknopt programma en vier keer per jaar een nieuwsbrief waarin onze activiteiten uitvoerig staan vermeld.
  • U hebt voorrang boven niet-leden als het gaat om het deelnemen aan cursussen, workshops, excursies, enz., bovendien betaalt u maar liefst 25 % minder voor de activiteiten dan niet leden.
  • De door ons georganiseerde lezingen zijn voor leden meestal gratis.
  • U krijgt per e-mail de FLITS  met de laatste nieuwtjes over onze activiteiten. Niet elke week, maar soms wel 2 maal per week als er iets te melden valt.

Jaarprogramma.

Homepagina.

De respectabele geschiedenis  van de KMPT Groei & Bloei

Laatste Updates