Zo werkt onze website:

In principe werkt onze website ook op een tablet of i-pad. Op dit moment is er nog geen app speciaal voor de websites van G&B.

Werkt de website op uw tablet of i-pad niet, dan zal dat waarschijnlijk aan de verbinding of aan uw eigen apparaat liggen.

Helaas kan ik nog geen filmpjes plaatsen op onze website. Hoewel dat technisch wel mogelijk is.

***

• Rechtsboven op de homepage staan diverse links. Hier vindt u o.a. telefoonnummers van het bestuur, ledenadministratie en werkgroepen, de girorekening van de club en het postadres van het secretariaat.   Contact

• De link Laatste Updates laat u zien welk onderdeel het laatst gewijzigd is.

• Bij 'zoeken' kunt u een trefwoord intypen. Zo kunt u snel vinden wat u zoekt.

• De foto's kunt u vergroten door midden op de foto's te klikken. Het pijltje links of rechts op de foto brengt u verder of terug naar de volgende foto. Rechtsonder in de hoek klikt u op het kruisje om terug op de pagina te komen. Als u geen handje ziet op de foto, kunt de deze foto niet vergroten.

• Klikt u op de Sitemap dan heeft u een volledig overzicht van de gehele website.

• Bij rubriek AGENDA klikt u rechts op het plusje en het verhaal over deze rubriek opent zich voor u.

Wij vinden het prettig als u uw verhaaltje of foto's met ons wilt delen. Schroom niet en neem contact met ons op.

E-mail: vooronzewebsite(at)gmail.com

Heeft u opmerkingen of ontdekt u fouten? Laat het ons weten.

Webmasters: Olga en Ans.

Botanie