Groentips & Groeninfo

mei 2012.

Het gedachtegoed Tuingeluk wordt bevestigd voor diverse instellingen waaronder Groei&Bloei.

Onderstaande tekst is overgenomen van de website van Tuingeluk. Meer informatie kunt u vinden door onderstaande link aan te klikken.

www.tuingeluk.info

Geen teleurstellingen meer

Wij denken dat zo’n 80% van de tuinbezitters in Nederland een niet optimale band heeft met zijn of haar tuin. Als wij de tuinbeleving willen veranderen, moeten wij daar iets aan doen. Het is gelukkig heel eenvoudig.

'De vier basisvoorwaarden voor tuingeluk' zijn begrijpelijk en voor iedereen toepasbaar. Het effect van een consequente toepassing van 'De vier basisvoorwaarden voor tuingeluk' is het voorkomen van teleurstellingen en het creëren van een groeiende band met de eigen buitenruimte.

Een andere reden waarom tuingeluk is opgezet is dat een betere waardering van de buitenruimte ook gevolgen heeft voor ieders persoonlijke ontwikkeling en zijn aandacht en respect voor natuur en milieu.

Tuinbezitters die zich prettig voelen in zijn of haar eigen tuinomgeving zijn geduldiger, kunnen meer genieten van kleine dingen, hebben respect voor alles wat groeit en bloeit, zijn socialer, zijn gezonder en zijn vaak fitter.

Kortom, hun leven is rijker en duurzamer.

Home

Laatste updates

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923