Foto en werkstuk van Nell
Werkstuk van Mart

Bloemschikcursussen 2018

Bloemschikcursussen Voorjaar 2018

Het afgelopen jaar hebben we weer een mooi en fleurig bloemschikjaar gehad! De groepen op de woensdag- en dinsdagavond van Fiona Konings zaten helemaal vol en er zijn prachtige werkstukken gemaakt. Dank ook aan Wil Toornvliet, als begeleidster, die weer vele avonden beschikbaar was om iedereen te helpen om met een mooi bloemstuk naar huis te gaan.

Bij de Studiegroep heeft docent Annelies Meyboom haar draai helemaal gevonden en we zijn erg blij dat ze ook komend jaar weer les wil geven aan deze groep creatieve bloemschikkers!

Vindt u het leuk om kennis te maken met bloemschikken of heeft u al enige ervaring met bloemschikken, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze cursussen. Bloemen zijn inbegrepen (behalve bij de studiegroep), net als koffie/thee en de kosten van de docent. U neemt alleen een schaal of vaas (ondergrond) mee. Na elke les gaat u met een mooi werkstuk naar huis. De lessen duren ongeveer 1,5 uur (20.00-21.30 uur):

-Woensdagavond (basis- en tussengroep; voor leden € 85,00; prijs voor niet-leden € 107,00) data 17 jan, 21 febr, 28 maart, 18 april en 23 mei 2018

-Dinsdagavond (gevorderden; voor leden € 98,00; prijs voor niet-leden € 123,00) data 23 jan, 13 febr, 20 maart, 10 april, 15 mei 2018

-Woensdagavond Studiegroep (voor leden € 47,50 en niet leden € 57,50) 31 jan, 7 maart, 4 april, 25 april en 30 mei 2018

Voor alle cursussen geldt dat Groei & Bloeileden bij inschrijving voorrang hebben op niet Groei & Bloeileden. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Afmelden dient uiterlijk twee weken voor de eerste cursusdag te gebeuren, anders wordt de eerste cursusdag in rekening gebracht. Mogelijk valt er een cursusdag in de schoolvakantie.

Alle informatie kunt u vanaf eind december 2017 ook terugvinden op onze website http://spijkenisse-hoogvliet.groei.nl

Wilt u zich opgeven voor een cursus vermeld dan in uw e-mail uw naam, telefoonnummer, adres en evt. lidmaatschapsnummer van groei & bloei.

U krijgt een bevestigingsmail als u zich aanmeldt. Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek en verdere informatie wat u moet meenemen voor de eerste les.

De cursisten die zich op de bloemschikavonden al schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet nog eens per e-mail in te schrijven.

Met vriendelijke groet Marion van den Berg, bloemschikcoördinator Groei & Bloei (bloemschikcursus@gmail.com of na 19.30 uur op 0181-642208).

Werkstuk en foto van Nell
Werkstuk en foto van Mart
Volkstuin: het gewas bij de buren…….
bloemen, bijtjes en vlinders