Foto en werkstuk van Nell
Werkstuk van Mart

Bloemschikcursussen

Groei en Bloei Spijkenisse Bloemschikcursussen Najaar 2018.

Vindt u het leuk om kennis te maken met bloemschikken of heeft u al enige ervaring met bloemschikken, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze cursussen.

Data cursus Bloemschikken najaar 2018 :

Woensdagavond (basis en tussengroep) data 5 september, 26 september, 17 oktober, 7 november en 28 november in De Loods in de wijk De Schenkel te Spijkenisse.

Kosten en betalen: De kosten bedragen voor leden van Groei & Bloei € 85,00; niet-leden betalen € 107,00 (inclusief bloemen, bindmateriaal en koffie of thee).

Dinsdagavond (gevorderd) 28 augustus, 18 september, 9 oktober, 6 november en 20 november.

Kosten en betalen: De kosten bedragen voor leden van Groei & Bloei € 98,00; niet-leden betalen € 123,00 euro (inclusief bloemen, bindmateriaal en koffie of thee).

Alle bloemen zijn inbegrepen, net als koffie/thee en de kosten van de docent. U neemt alleen een schaal of vaas (ondergrond)mee. Na elke les gaat u met een mooi werkstuk naar huis.

Data studiegroep zijn 29-8, 19-9, 3-10, 31-10 en 21-11. (excl. bloemen)

Voor verdere informatie kunt u mailen naar: bloemschikcursus(at)gmail.com

Met vriendelijke groet Marion, Groei en Bloei

Voor alle cursussen geldt dat Groei & Bloeileden bij inschrijving voorrang hebben op niet Groei & Bloeileden. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen.

Afmelden dient uiterlijk twee weken voor de eerste cursusdag te gebeuren, anders wordt de eerste cursusdag in rekening gebracht.

Mogelijk valt er een cursusdag in de schoolvakantie.

Alle informatie kunt u ook terugvinden op onze website http://spijkenisse-hoogvliet.groei.nl

Wilt u zich opgeven voor een cursus vermeld dan in uw e-mail uw naam, telefoonnummer, adres en evt. lidmaatschapsnummer van groei & bloei.

U krijgt een bevestigingsmail als u zich aanmeldt.

Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek en verdere informatie wat u moet meenemen voor de eerste les.

De cursisten die zich op de bloemschikavonden al schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet nog eens per e-mail in te schrijven.

Met vriendelijke groet Marion, bloemschikcoördinator Groei & Bloei

(bloemschikcursus@gmail.com of na 19.30 uur op 0181-642208).

Werkstuk en foto van Nell
Werkstuk en foto van Mart
Vergane glorie - Blik op de tuin 875
hoe krijg ik bijzondere vogels in de tuin