Foto en werkstuk van Nell
Werkstuk van Mart

Bloemschikcursussen

BLOEMSCHIKKEN, een terugblik op 2018 en de nieuwe data voor 2019!

Het afgelopen jaar hebben we weer een mooi en fleurig bloemschikjaar gehad!

De groepen op de woensdag- en dinsdagavond van Fiona waren goed gevuld en er zijn prachtige werkstukken gemaakt. Dank ook aan Wil, als begeleidster, die weer vele avonden beschikbaar was om iedereen te helpen om met een mooi bloemstuk naar huis te gaan.

Bij de studiegroep heeft docent Annelies haar draai helemaal gevonden en we zijn erg blij dat ze ook komend jaar weer les wil geven aan deze groep creatieve bloemschikkers!

Daarnaast waren we in het Waterlandpark aanwezig, in het voorjaar 2018. Daar gingen 44 personen creatief aan de slag om een leuk bloemstukje te maken. Nell en Ada  wil ik bedanken voor hun inzet die hele dag om iedereen te begeleiden!

De losse voorjaarsworkshop was zeer geslaagd. Iedereen ging met een mooi object naar huis. Een 4-tal nieuwe mensen is naar aanleiding van deze workshop ook meegaan doen met de najaarscursus van 2018!

Voor het nieuwe seizoen staat, naast de vaste cursussen, ook de mogelijkheid gepland om deel te nemen aan een losse workshop, voorlopige datum is woensdagmiddag 5 juni!

Terwijl ik dit schrijf kijken we nog uit naar onze kerstworkshop waar naast een prachtig bloemstuk schikken, de gezelligheid, een drankje en een hapje met een loterij vaste waardes zijn!

Bloemschikcursussen Voorjaar 2019

Vindt u het leuk om kennis te maken met bloemschikken of heeft u al enige ervaring met bloemschikken, dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan onze cursussen.

Alle bloemen zijn inbegrepen (behalve bij de studiegroep), net als koffie/thee en de kosten van de docent. U neemt alleen een schaal of vaas (ondergrond) mee. Na elke les gaat u met een mooi werkstuk naar huis. De lessen duren ongeveer 1,5 uur (20.00-21.30 uur).

- Woensdagavond (basis en tussengroep) data: 16 jan, 13 feb, 6 maart, 10 april en 22 mei 2019

- Dinsdagavond (gevorderden) data: 22 jan, 12 feb, 12 maart, 16 april, 21 mei 2019 (Zit in principe al vol!)

- Woensdagavond Studiegroep data: 9 jan, 20 februari, 13 maart, 24 april, 15 mei 2019

Aan deze cursussen zijn de volgende kosten verbonden:

Woensdagavondcursus: voor leden € 85.00; prijs voor niet-leden € 107.00

Gevorderdencursus: voor leden € 98.00; prijs voor niet-leden € 123

Studiegroep: voor leden € 47,50 en niet-leden € 57,50

Voor alle cursussen geldt dat Groei & Bloei-leden bij inschrijving voorrang hebben op niet Groei & Bloei-leden. De cursussen vinden alleen doorgang bij voldoende aanmeldingen. Afmelden dient uiterlijk twee weken voor de eerste cursusdag te gebeuren, anders wordt de eerste cursusdag in rekening gebracht. Mogelijk valt er een cursusdag in de schoolvakantie. Dit is soms niet te voorkomen aangezien verschillende scholen, verschillende vakanties hanteren.

Wilt u zich opgeven voor een cursus vermeldt dan in uw e-mail uw naam, telefoonnummer, adres en evt. lidmaatschapsnummer van Groei & Bloei.

U krijgt een bevestigingsemail als u zich aanmeldt. Twee weken voor aanvang van de cursus ontvangt u een e-mail met een betalingsverzoek en verdere informatie wat u moet meenemen voor de eerste les.

De cursisten die zich op de bloemschikavonden al schriftelijk hebben aangemeld hoeven zich niet per e-mail nog eens in te schrijven.

Met vriendelijke groet Marion,

bloemschikcoördinator Groei & Bloei (bloemschikcursus@gmail.com / in de avonduren na 19.30 uur op 0181-642208).

Werkstuk en foto van Nell
Werkstuk en foto van Mart