Woensdag 12 juni

Samen kijken naar wat anderen van hun tuin gemaakt hebben is altijd weer gezellig.

We gaan 's avonds gezamenlijk op de fiets enkele tuinen bezoeken, met max. 20 pers. In een van tuinen kunnen we een kopje koffie of thee gebruiken en in de laatste tuin sluiten we af met een drankje.

Welke tuinen dat zijn, wordt op de avond zelf bekend gemaakt. We starten om 18.30 uur vanaf het pleintje voor de bloedbank Sanquin aan de Vredehofstraat 27 3201 CV te Spijkenisse.

Hopelijk hebben we een heerlijke warme avond.

TIP: Neem een extra trui mee want het kan 's avonds flink afkoelen. Deze activiteit is helemaal gratis en alleen voor onze leden!

Aanmelden kan de hele maand mei bij Margreet, tel. 0181-624050 of

e-mail:  Margreet52(at)hotmail.com

Aan alle Groei & Bloei-leden van onze afdeling

Voor onze tuinen-kijkavond, van 12 juni a.s. in Spijkenisse, ben ik nog op zoek naar enthousiaste leden die voor die avond hun tuin open willen stellen tussen 18.30 en 22.00 uur voor ca. 30 tot 45 min. om andere tuinliefhebbers de gelegenheid te geven uw tuin te komen bewonderen.

Het is altijd weer gezellig om op een zomeravond met elkaar te kijken hoe anderen hun tuin hebben ingericht en hierover van gedachten te wisselen.

We gaan die avond met een groep van max. 20 pers. op de fiets langs de beschikbare tuinen. Denkt u na deze oproep ‘Ja dat lijkt me gezellig’, meldt u zich dan zo snel mogelijk aan en het liefst voor half mei bij ondergetekende.

Met hartelijke groet, Margreet

tel. 0181-624050 of 0620129870           Email margreet52(at)hotmail.com