Foto's

Voorjaarsreisje 21 april,

Het leek wat vroeg in het jaar om al een tuinenreisje te maken, mar dat bleek toch niet zo te zijn. Helaas hadden we op de heenweg wat oponthoud met het verkeer. Maar eenmaal aangekomen was dat heel snel vergeten bij het prachtige stuk appeltaart.

De tuinen waren ook ongelooflijk mooi.

We bezochten 4 tuinen en ik zou niet weten welke ik het mooiste zou vinden. De eerste tuin lag er schitterend bij. Volop tulpen waren er te bewonderen. Opvallende prachtige kleuren.

De 2e was al niet minder mooi. Hier kregen we een heerlijke lunch met soep, broodjes en fruit.

Ook was er een winkeltje bij met leuke spulletjes voor in huis en tuin. Buiten hebben we bloemen geplukt in de tulpenpluktuin.

Bij de derde tuin waren we al wat verwend, maar toch keken we ook hier onze ogen uit. Wat een stralende pracht!!

En ook hier weer koffie of thee met veel lekkers er bij.

De 4e tuin was plotseling heel anders: geen tulp te bekennen. We kregen een mooi verhaal te horen over de Noordoostpolder, het ontstaan, de namen van de wegen en over de eerste pioniers. Ook heel bijzonder.

Er waren dan wel geen tulpen, maar ook deze tuin konden wij goed waarderen. Zo prachtig aangelegd met verhoogde borders, mooi verzorgde bodembekkers, en voorjaarsbollen in potten en bakken.

Tegen het einde van ons bezoek was er nog een gezellig samenzijn in de laatste tuin met hapjes en drankjes. Vanwege de gezelligheid vertrokken we wat later dan eerder de bedoeling was.

Bij alle tuinen waren er ook stekjes te koop. Met volle tassen keerden we huiswaarts.

Zonder oponthoud kwamen we weer thuis na deze ongelooflijke verwendag.

Laatste updates

Home

Voorjaarsreisje

 

 

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923