Foto's

Verslag ZOMERREIS 1 juli 2016

Jammer dat de zon niet scheen, maar in de bus was daar niets van te merken. Er werd onderling gezellig gepraat en voor we het wisten waren we bij de eerste tuin. Dat was tuin De Villa in Persingen, alwaar we eerst koffie kregen. Na uitleg van de eigenaresse konden we door de tuin wandelen en wat was die groot en mooi. Met helemaal achterin de prachtige borders met veel grassen.

Hierna reden we een klein stukje Duitsland in en daar stond voor ons een heerlijke lunch klaar. Die hebben we ons goed laten smaken. Vlakbij het restaurant was de tuin van moeder en dochter Imig/Gerold. Dit was een geweldige tuin met veel bloeiende borders in prachtige kleuren en leuke zitjes waar de koffie weer klaarstond. Na alles grondig bekeken en gefotografeerd te hebben stapten we weer in de bus onderweg naar de laatste tuin.

Dat was de tuin van Martje v.d. Bosch en haar man. Onderaan de dijk in Demen. We werden hartelijk ontvangen en na uitleg bekeken we de tuin. Zeer mooi met beschutte tuinkamers en dat alles in fraaie op elkaar afgestemde kleuren. Na de tuin bekeken te hebben werden we binnen onthaald op een hapje en een drankje. Leuk met iedereen gezellig kletsend aan lange tafels.

Hierna reden we weer naar huis.

We kunnen terugzien op een mooie zomerreis.

Marianne

Home

Laatste updates

meer
 
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923