Workshop met Bloemen

Woensdagmiddag 5 juni van 13.30 tot 15.30.

Docent         : Fiona Konings

Begeleidster:  Wil Toornvliet

Vindt u het leuk om te kennis te maken met bloemschikken of heeft u enige ervaring met bloemschikken dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze workshop.

De kosten voor deze workshop zijn €25,00 (zowel voor leden als voor niet –leden van groei en bloei).

Na aanmelding krijgt u een mail met gegevens om de betaling te verrichten. De betaling dient 1 week van tevoren in het bezit te zijn van Groei en Bloei omdat de materialen van tevoren dienen te worden ingekocht.

Het is niet mogelijk om ter plekke te betalen.

Alle bloemen zijn inbegrepen, net als koffie/thee en de kosten van de locatie en docent.

De Workshop wordt gegeven in Design studio Loods 19, Theemsweg 17-19 Spijkenisse.

Nabij metro en busstation Spijkenisse Centrum. Gratis parkeren.

Voor verdere informatie kunt u mailen naar bloemschikcursus(at)gmail.com

Wilt u zich opgeven stuur dan een mail met uw naam, adres en  mobiel telefoonnummer.

Mochten wij meer aanmeldingen krijgen dan 16, dan kijken we of er een avondworkshop op een andere dag kan plaatsvinden.

Met vriendelijke groet

Marion, bloemschikcoördinator.