Foto's

14 juni,

Margreet had weer een leuke fietstocht bedacht en Aad probeerde zijn nieuwe foto toestel uit.

Wat een heerlijke avond was het, de warmte van de dag bleef lang hangen.

De opkomst was groot 19 mensen die deel namen, ook Rob was van de partijen dat maakte dat het verkeer op stop gezet werd als iedereen door het groene stoplicht moest rijden. Dat gaf wel hilarisch taferelen, ronkende motoren.

We zijn gestart bij de Kern daar zijn veel vrijwilligers die de tuin bij de kek onderhouden , dat doen zij met passie. Er werd ook over verteld buiten op het terras. Iedereen was bereid om onze vragen te beantwoorden. Had je geen vragen dan was er wel vriendelijk woord en kwam je ook met deze mensen in gesprek. De Kern hoopt met der tijd ook de voortuin een nieuw gezicht te geven. Voor de toekomst denk ik dan zeker weer een bezoekje waard om het te gaan bewonderen. We werden verwend met een glas water, je kon een boekje kopen en een lijst met de aanwezige planten en bomen.

De volgende tuin was bij Corrie, eerder hadden we al een keer de tuin van Corrie bewonderd in haar oude huis en zij hoopte destijds zo dat ook de tuin bij haar nieuwe huis zou slagen, Dat is Corrie wederom goed gelukt, ze heeft ook kunst door haar tuin heen verweven. We hebben idee├źn op gedaan, namen genoteerd en heerlijk thee en koffie gedronken bij Corrie.

Zelf ging Corrie ook mee op de fiets om de volgende tuinen te gaan bewonderen.

We gingen naar Frits en dan kan je zien dat het niet gaat om hoe groot je tuin is, maar om de passie waar je ergens mee bezig kunt zijn. Frits heeft heel veel gezaagd, geschuurd en geverfd alles zag er even keurig uit, zijn rozenstruik in de voortuin stond rijkelijk in bloei. Naast zijn tuin houdt Frits ook van vogels.

We zijn toen met alle deelnemers en fietsen op de foto gezet door Aad, niemand weet of deze foto geslaagd is?? Het was in ieder geval een leuk gezicht. De fiets tocht ging verder naar Spijkenisse Noord heerlijk langs de buitenrand van Spijkenisse en onderweg zie je zulke leuke tuinen, nou daar zouden we ook wel willen kijken.

Aan gekomen bij Frans stond er weer iets fris voor ons klaar en iets lekker. Frans is druk in de weer met zijn tuin, zijn vijver is eruit, hij heeft een terras aangelegd en is nog druk in de weer om de rotstuin te vervangen. Ondanks zijn werkzaamheden was er zat te bewonderen.

Alle mensen die hun tuin beschikbaar hebben gesteld kregen een leuke attentie en willen wij namens alle deelnemers hartelijk bedanken, al bij al een zeer geslaagde avond.

Margaret

Home

Laatste updates

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923