Foto's

Van de reiscommissie

Tegen het einde van het tuinseizoen even een terugblik op de reisjes die we gemaakt hebben. De voorjaarsreis in mei naar de tuinen en de salviakwekerij in het Westland was mooi. De geweldige eerste tuin, de kwekerij en ook de tuin waar we lunchten waren allemaal goedverzorgd en de mensen gastvrij. 

 Daarna hadden we nog de zomerreis naar de omgeving van Eindhoven. Daar bezochten we, nu in een ander seizoen, ook weer de mooiste tuinen.  
 

Ook de afsluiting met het diner in de buitenlucht op het terras was zeer geslaagd. De tuinweergoden waren ons goedgezind. We hadden het ons niet beter kunnen wensen. Als reiscommissie zijn we blij dat het allemaal weer geslaagd was.
 
We hebben nu nog de winter-/kerstreis op 30 november naar kasteel Assumburg in Heemskerk in het vooruitzicht. We hopen dat ook deze reis weer leuk wordt. We nodigen vooral mensen uit die wel lid zijn, maar nooit met de reisjes meegaan. Probeer het eens, want ook als je alleen meegaat is het leuk. We maken er met z'n allen altijd leuke dagen van. U bent van harte uitgenodigd.
 
Corrie en Marianne.

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923