Activiteiten & Actueel

Tuinkring 2019

Welkom in het jaar. 2019

Volgende bijeenkomst 2019

Donderdagmiddag 1 augustus waren we bij Ernie. Heerlijk met elkaar in de tuin gezeten. we waren met z'n achten. De planten zagen  prima uit. kennelijk geen last van de storm gehad een paar weken ervoor. vlinders waren er wel. Ernie stuurde nog een foto op waar een vlinder zat op een lekker warm plekje.

Vrijdag 5 juli was de Tuinkring te gast bij Janny. Het weer was zo mooi dat we lekker in de tuin konden zitten.Gezellig met een groepje van 7 aanwezigen. Jammer genoeg kon ik er zelf niet bij zijn. Ik kon er dus ook geen foto's maken.

vrijdag 7 juni waren we bij Nel. Het was lekker weer dus konden we mooi buiten zitten en rondkijken. Het is een mooie, grote tuin. Er stond heel veel te bloeien. Beeldig. Tegen half vier begon de lucht te betrekken en er viel een beetje regen. Dat maakte ons onrustig, want droog thuiskomen  doen we graag.

22 mei, woensdagmiddag zijn we bij Nell geweest. Een mooie middag in haar tuin met veel bomen en leuke paadjes.Toch had ze de buxus moeten verwijderen. Op die plek prijkte nu een paddestoelen groep die ze op pottenbakken gemaakt heeft.

Woensdag 17 april waren we bij elkaar bij Gerda. Het is altijd weer fijn om elkaar te zien en bij te praten. Maar natuurlijk gaat het om de tuin. Daar was veel te zien . en er stonden wat stekjes klaar in het mooie kasje in de tuin.

Woensdag 7 maart zijn we bij Mieke te gast geweest. Met z'n vijven, bij de thee, heel gezellig bij gepraat. Het weer werkte echt niet mee om door de tuin te lopen. Bovendien  is het voor haar momenteel niet mogelijk de tuin te onderhouden. Dat maakt voor de mezen in de tuin niet uit. We hebben er heel wat gezien.

1 februari waren we met een groepje van 10 bij Olga. Haar tuin was 10 cm opgehoogd. De paden en terassen waren weer aangelegd maar het gras was nog niet gelegd. Dat komt pas in april. Het is spannend om te zien wat er toch al weer groeit en bloeit. Gelukkig waren er al twee bloemen aan de Camelia te zien. En sneeuwklokjes  hier en daar. Voor bloeiden veel winterakonieten, wat sneeuwklokjes en al een paar helleborissen. Het was weer gezellig om bijelkaar te zijn.

meer
14
Oct
ZOMERTEMPERATUUR in HERFST
14
Oct
Een opmerkelijke tuin - Blik op de Tuin no. 923