Spijkenisse-Hoogvliet

Van de webmaster
 

De website vernieuwd Afgelopen zomer en herfst is onze website drastisch veranderd. Als u de website hebt bekeken is dat vast opgevallen.

De oude website is er niet meer. De technische mensen van het hoofdkantoor hebben dit mooi voor elkaar gebracht.

Jammer genoeg gaat het vaak niet allemaal direct helemaal goed. Net als deze keer. Dat was dus even flink doorwerken. Maar ik heb de indruk dat alles nu in orde is. De website ziet er nu fris en modern uit.

Veel informatie is ook toegankelijker geworden. Ook belangrijk is dat de techniek is verbeterd.  Het werkt nu een stuk prettiger. Mist u nog informatie? Er komen nog steeds aanvullingen.
 
Flits De flits mag u altijd ontvangen. Lid of geen lid, net wat u wilt. Maar u mag natuurlijk ook de flits afzeggen, maar dan mist u veel informatie.
 
Adres http://spijkenisse-hoogvliet.groei.nl Als u het vervelend vindt het adres steeds in te typen, zet het bij favorieten. Dan hoeft het maar 1 keer.
 
Uw adres Als u verhuisd bent, dan geeft u aan alle bekenden het nieuwe adres. Wilt u ons uw nieuwe mailadres geven als u verhuist van provider en/of een ander mailadres krijgt? Dat doet de post niet voor u.
 
Leuke foto? Stuur hem in JPEG formaat naar info(at)spijkenisse-hoogvliet.groei.nl De meeste foto's komen in dit formaat uit uw camera. Niet alle foto's die u stuurt komen op de website, maar mogelijk wel in ons fotojaarboek. Bij de bijeenkomsten in het nieuwe jaar kunt u het fotoboek inkijken.      

Ans