Spijkenisse-Hoogvliet

 Nicky Markslag, internationaal bloemarrangeur/designer

komt op vrijdag 20 september 2024 naar Spijkenisse/Hekelingen voor een Bloemschikdemonstratie!

Zet het vast in de agenda.

Dit is een kans om een professioneel bloemarrangeur aan het werk te zien!

Nicky Markslag heeft haar eigen “Bloemtheater” in Aalsmeer waar ze workshops geeft, maar ook de voorbereidingen treft voor haar werk op beurzen en bij bedrijven.

Zij is nationaal en ook internationaal al vele jaren een zeer gewaardeerde vakvrouw. Zo is ze regelmatig aan het werk op internationale beurzen in onder meer Engeland, Duitsland en Amerika en is zij nauw betrokken bij bloemschikarrangementen bij de Keukenhof.

Zij heeft meegewerkt als arrangeur op de Floriade. Ook ontwerpt zij al jaren diverse wagens voor het Bloemencorso van de Bollenstreek. Ze heeft diverse prijzen ontvangen voor haar werk.

Nicky geeft voor Groei en Bloei Spijkenisse-Hoogvliet een bijzondere bloemschikdemonstratie waarbij ze ingaat op de trends in de bloemenwereld.

Ze wil tips geven aan de aanwezigen in de zaal over de vele mogelijkheden die er zijn om met slechts enkele bloemen en wat simpel bijmateriaal iets moois te bereiken.

Ook laat ze zien hoe je met een zelfgemaakte ondergrond mooi bloemwerk zelf kunt maken.

De bloemwerken die gemaakt worden, worden verloot aan het einde van de avond!

Tijdens de telefoongesprekken die ik met haar had, werd ik getroffen door haar energie, enthousiasme en sprankelende persoonlijkheid! Het belooft een zeer inspiratievolle en leuke avond te worden in het Dorpshuis te Hekelingen (inloop 19.00 uur en aanvang 19.30 uur) voor iedereen die het leuk vindt om een enthousiaste duizendpoot met bloemen aan het werk te zien.

Wie weet gaat u ook nog met een prachtig bloemwerk van Nicky naar huis!

Via de Flits kunt u zich tegen die tijd opgeven voor dit evenement in het kader van ons 60 jaar bestaan!

Met vriendelijke groet,

Marion, bloemschikcoördinator