Spijkenisse-Hoogvliet

Kerst Bloemschikken

Deze workshop is vol! U kunt niet meer inschrijven.

Na 3 jaar gaan we weer een gezellige bloemschikavond organiseren in de Ontmoetingskerk te Spijkenisse onder leiding van Wil Toornvliet.
Wanneer:

Donderdagavond 15 december 2022

Aanvang: 
Het kerst schikken begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur in de Ontmoetingskerk. Koningin Wilhelminalaan te Spijkenisse

Kosten: 
€ 25,= voor leden, niet-leden betalen € 30,=, dit is inclusief koffie of thee met wat lekkers en een (glüh)wijntje, sapje of drankje in de loop van de avond. 

Parkeren:
Er is weinig parkeerruimte bij de kerk. Op straat is het betaald parkeren. De parkeergarage is om de hoek (schuin tegenover restaurant Pappagallo), maar we raden u aan zoveel mogelijk te carpoolen of u te laten brengen en ophalen.

Verloting:
Er zal een verloting plaats vinden tijdens de avond  waarmee u kans maakt op één van de prachtige bloemstukken die door getalenteerde leden zijn gemaakt. De lootjes zijn te koop aan de ingang. Ze kosten 1 euro per stuk en voor 5 euro krijgt u er 6. Het is handig als u hiervoor gepast geld meeneemt.

Meenemen: 
Vergeet niet een schilmesje, tangetje en snoeischaar mee te nemen. Evt. ook een doekje om uw tafel netjes te houden. Een grote tas/krat om uw werkstuk in mee te nemen.

Opgeven:

Vanaf heden tot 29 november 2022.
Per e-mail: bloemschikcursus@gmail.com ,onder vermelding van Kerstworkshop.  

Graag uw naam, telefoonnummer en of u lid bent van Groei & Bloei vermelden.

Meldt u ook andere personen aan voor de kerstworkshop dan eveneens naam, emailadres en telefoonnummer van die persoon vermelden.
Er zijn maximaal 40 plekken en vol=vol!

Betaling:  
Als u zich heeft opgegeven via de mail, krijgt u begin december een mail van mij met het verzoek tot betalen en de betalingsgegevens en verdere informatie.
De betaling dient voor 6 december binnen te zijn in verband met de inkopen.

Ongetwijfeld gaat u weer trots met een mooie blikvanger naar huis! 

Met fleurige groet, mede namens Wil 
Marion 
Bloemschik coördinator Groei en Bloei