Spijkenisse-Hoogvliet

Nieuwjaarsbijeenkomst


Het was gezellig druk op de nieuwjaarsbijeenkomst. Arja en Karin stonden als van ouds klaar met koffie, thee en een eerste versnapering. Leuk om zoveel bekende gezichten te zien en leuk om na te praten over het afgelopen jaar.
Herman Suselbeek zorgde voor een geweldige terugblik op de tuinenreis naar Noord Nederland en Duitsland. Hij had schitterende foto’s, dat zijn we van hem gewend, maar hij had ook een mooi verhaal gemaakt met allerlei leuke achtergrondinformatie.
Zo vertelde hij dat Garten Moorriem, voor velen de mooiste tuin van deze reis, te koop staat. Wie wordt de gelukkige nieuw eigenaar? Het was dus echt genieten van Hermans presentatie, zowel voor degenen die de reis hadden meegemaakt als voor thuisblijvers.
Na de presentatie bleef er nog genoeg tijd over voor een drankje, allerlei lekkere hapjes en gezellig napraten.

Rond de tafel met de fotoboeken was het heel druk. Je kon je er o.a. ook alvast inschrijven voor de voorjaars- en zomerreis en de snoeicursus.

Dank aan Wil, Frans, Ans en Tannie, die zoveel moeite doen om de vereniging draaiende te houden, dank aan Arja en Karin die altijd weer zorgen voor de inwendige mens, dank aan Corrie en Marianne die gezorgd hebben dat deze geweldige reis toch is doorgegaan en dat er dit jaar weer een paar reizen in het verschiet zijn.
Dank ook aan Nell die ons elke half jaar zo gastvrij ontvangt tijdens de plantenruil.
Aan Marion en Wil, die er voor zorgen dat je wel vreselijk enthousiast móet worden  van bloemschikken.
En natuurlijk dank aan Margreet en Janny die er voor zorgen dat we mooie tuinen kunnen bezoeken in onze naaste omgeving.

Ernie.